Samen maken we emoties bespreekbaar!

Wat leuk dat je wil weten wie ik ben

Hi, wat leuk dat je hebt doorgeklikt en wil weten wie het gezicht is achter EmotieBoek. Op de foto zie je mij, dat ben ik, Mandy, de bedenker en auteur van Daantje het Vulkaantje.

Het lijkt me leuk om jou een kijkje in mijn leven te geven door een aantal pagina’s te delen uit mijn EmotieWerkboek.

Maar voor ik dat doe, een paar leuke weetjes:

    • Op donderdagavond ben ik PlayActive juf. Dan geef ik o.a. trefbal, ringstokhockey en apenkooi ‘les’ aan volwassenen in Haarlem (en natuurlijk doe ik zo vaak mogelijk mee). Ik vind het heerlijk om me weer even kind te voelen door te spelen en te bewegen, zonder prestatiedruk.
    • Het mooiste en meest intense wat me is overkomen is mama worden van onze dochter Vaiana.
    • Ik draag het liefst de hele dag mijn badjas in huis, heerlijk warm en zacht, alsof ik de hele dag geknuffeld word.
    • Op mijn 15e heb ik leren snowboarden en dat deed ik tot mijn 19e bijna dagelijks bij de indoorbaan bij ons om de hoek. Ik heb intens genoten van deze onbezorgde tijd en heb hier mooie herinneringen aan. Ik ben zelfs meerdere keren Nederlands kampioen Halfpipe geweest en heb meegedaan aan het jeugd WK. Heel eerlijk was Nederlands kampioen worden niet zo moeilijk, gezien er maar weinig meiden mee deden.

Mandy is innovatief, inspirerend en enthousiast. ”

– Jolanda, deelnemer PlayActive

Een kijkje in mijn EmotieWerkboek

Zoals ik hierboven schreef geef ik jou graag een kijkje in mijn leven door een aantal pagina’s uit mijn eigen werkboek met je te delen. Ik vind het best een beetje spannend om dit zo openbaar te delen. Het invullen van mijn werkboek heeft een poosje geduurd, ik vond het zeker niet makkelijk. Probeer het maar eens uit, het zal je verbazen hoe hard je na moet denken over jezelf (terwijl de vragen misschien zo simpel lijken).

Een pagina uit Mijn EmotieWerkboek - verdrietig

Heb jij een vraag voor mij?

Komt er spontaan een vraag in je op, heb je een leuk idee voor een samenwerking of is er iets anders dat je graag met mij deelt?

Laat het mij weten in onderstaand contactformulier, ik kom graag met je in contact.